6 Google Bedrijfsprofiel Tips Voor Hotel

6 Google Bedrijfsprofiel Tips Voor Hotel SEO

Met Google aan uw zijde, wordt uw hotel zichtbaarder voor klanten die direct vanuit Google zoeken. Volg de beste praktijken voor uw Google Bedrijfsprofiel om uw hotel optimaal te profileren.

Voordelen van Google Bedrijfsprofiel voor Hotelmerken

Een van de grootste voordelen van het hebben van een Google Bedrijfsprofiel (GBP) is dat uw bedrijf dichter bij uw publiek komt door daar te zijn waar ze vaak kijken. GBP nivelleert het speelveld voor alle hotelmerken, en geeft iedereen gelijke kansen op succes. Zelfs kleinere, familie-eigendom hotels kunnen rangschikken in reactie op zoekopdrachten voor lokale hotels.

GBP is een gratis bedrijfsvermelding die u toelaat om uw hoteldetails, zoals bedrijfsuren, kamerprijzen, contactnummers, en meer, te delen met uw potentiële gasten. GBP kan uw online zichtbaarheid verbeteren en organisch verkeer naar uw website leiden. Dit kan leiden tot verhoogde boekingen en meer inkomsten.

Hotel SEO met GBP Optimalisatie

Het claimen van uw GBP vermelding is niet genoeg. U moet uw vermelding optimaliseren voor de beste resultaten. Hier zijn een paar GBP optimalisatietips om u op weg te helpen:

Zorg voor nauwkeurige informatie

Een goede hotel SEO-strategie zorgt ervoor dat de informatie over uw bedrijf op uw GBP-vermelding nauwkeurig is. Afgezien van nauwkeurigheid, moet u ervoor zorgen dat uw vermelding compleet is met alle informatie die een potentiële gast nodig heeft.

Enkele belangrijke stukken informatie die nauwkeurig en regelmatig bijgewerkt moeten worden op uw vermelding zijn:

  • Uw contactnummer.
  • Het adres van uw hotel.
  • Uw in- en uitchecktijden.
  • De URL van uw website.

Maak gebruik van de Q&A sectie

Een GBP-vermelding van een hotel heeft een speciale vraag- en antwoordsectie waar potentiële gasten hun vragen delen. Gebruik deze sectie om te begrijpen wat uw gasten willen weten en beantwoord vragen in detail.

Benut Hotel Attributen en Details

GBP laat hotels hun attributen en details delen met de gasten. Zorg ervoor dat u alle voorzieningen van uw hotel vermeldt.

Verzamel Recensies

Recensies kunnen uw hotel maken of breken. Zorg voor een positieve gastervaring en zorg ervoor dat uw recensiegedeelte een gezond aantal positieve recensies krijgt.

Voeg zoveel mogelijk foto’s en video’s toe

Zorg ervoor dat u hoogwaardige en realistische foto’s van uw kamers vanuit alle hoeken en alle andere voorzieningen die u aanbiedt, uploadt.

Gebruik Analytics en blijf optimaliseren

Analyseer uw GBP-statistieken om te zien hoe goed uw GBP-campagne heeft gepresteerd en bepaal hoe u deze resultaten kunt verbeteren.

Gebruik Google Posts

Google Post is een waardevolle functie van GBP. Het stelt u in staat om direct te interageren met uw potentiële gasten.

Conclusie

GBP biedt ongeëvenaarde exposure en interactiemogelijkheden voor hotels die misschien niet over een groot marketingbudget beschikken. Maar uw uiteindelijke zakelijk succes is geworteld in uw dienstverlening, en uw GBP weerspiegelt de gastervaring die u biedt.

.

Over Ons

Bij Lokaal in Beeld combineren we innovatief webdesign met effectieve marketingstrategieën om lokale bedrijven te helpen groeien en online zichtbaarheid te vergroten.

Wacht niet langer!
Neem nu contact op met Lokaal in Beeld en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.