Website Redesign

De Complete Transformatie van Uw Website: Van Oud naar Nieuw met Hoogwaardige Website Redesign

Is uw website aan een opfrisbeurt toe? Wees gerust, wij maken uw website geheel actueel, van snelheid en inhoud tot lay-out en mobiele bruikbaarheid. Laat ons u door het proces leiden!

De Noodzaak van Website Redesign

De digitale wereld is continu in beweging. Websites die een paar jaar geleden nog voldeden, voldoen mogelijk niet meer aan de huidige normen. Gebruikersvriendelijkheid, snelheid, inhoud, lay-out, allemaal factoren die van invloed zijn op hoe uw website presteert. Daarnaast is de mobiele bruikbaarheid van uw website essentieel. Het aantal mobiele zoekopdrachten overtreft nu het aantal desktop zoekopdrachten, en deze trend zal zich voortzetten.

Bij een website redesign transformatie bouwen we uw bestaande website om naar een website die draait op WordPress, een uiterst hanteerbaar en veelgebruikt CMS. We zorgen ervoor dat uw website op alle fronten - grafisch, technisch en inhoudelijk - weer helemaal bij de tijd is.

Wij respecteren de waarde van uw huidige website. We werken nauw samen met onze collega's van de afdeling Internet Marketing om ervoor te zorgen dat eventuele reeds behaalde resultaten en goed scorende elementen behouden blijven. Met zorgvuldige redirects zorgen we ervoor dat er geen waarde van uw website verloren gaat.

Een website die goed is geoptimaliseerd voor Google komt niet alleen uw positie in de zoekmachine ten goede, maar ook uw conversie en uiteindelijk ook het aantal leads voor uw bedrijf. Google hecht steeds meer waarde aan kwaliteit, dus door uw website op de juiste manier in te richten, wordt uw website op alle fronten beter.

Na het live gaan van uw website redesign, bieden we u graag voortdurende ondersteuning met ons support- en onderhoudspakket. Onze supportmedewerkers helpen u graag bij al uw WordPress-vragen, leveren proactieve ondersteuning en verzorgen de hosting van uw website op onze speciaal voor WordPress geoptimaliseerde servers.

Contact

Actie: Vraag Vandaag Nog een Offerte Aan

Bent u klaar voor een complete transformatie van uw website? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij kijken er naar uit om met u samen te werken aan uw website redesign.

VGV

Veelgestelde Vragen over Website Redesign

Een website redesign kan een uitdaging zijn, maar ook een kans voor groei en verbetering. We hebben enkele van de meest gestelde vragen over dit proces verzameld om uw zorgen weg te nemen en u beter te informeren over de voordelen van een website redesign.

Een website redesign is het proces waarbij uw bestaande website wordt omgebouwd en geoptimaliseerd om te voldoen aan de huidige normen voor gebruiksvriendelijkheid, snelheid, inhoud, lay-out en mobiele bruikbaarheid.

Technologie en gebruikersbehoeften veranderen continu. Als uw website enkele jaren oud is, is de kans groot dat deze niet meer voldoet aan de huidige normen en verwachtingen. Een website redesign kan uw site weer actueel en concurrerend maken.

Een goed geoptimaliseerde website komt uw positie in zoekmachines ten goede. Door rekening te houden met de factoren waar Google waarde aan hecht, zoals kwaliteit en mobiele bruikbaarheid, kunt u uw zoekmachine ranking verbeteren.

Nee. Bij het redesign proces houden we zorgvuldig rekening met reeds behaalde resultaten en goed scorende elementen van uw huidige website. Met correct geplaatste redirects zorgen we ervoor dat er geen waarde verloren gaat

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor een website redesign. Neem contact met ons op en we kijken uit naar de kans om met u samen te werken aan uw website redesign.