Google Maps QR-code

Maak een Google Maps QR-code voor uw bedrijfslocatie

Het creëren van een Google Maps QR-code biedt onmiddellijke toegang tot specifieke locaties en bevordert eenvoudigere navigatie voor mensen. Ontdek hier hoe u dit kunt doen.

Een Google Maps QR-code kan mensen helpen snel de exacte locatie van een bepaalde plaats te vinden. Met één snelle scan kunnen ze toegang krijgen tot richtingen naar hun bestemming: een restaurant, hotel, ziekenhuis, winkelcentrum, sportschool of park. Deze innovatie is een grote hulp voor toeristen die reizen naar plaatsen waar ze nog nooit geweest zijn. Ze kunnen zonder angst om te verdwalen de stad verkennen. Het maken van deze QR-code is eenvoudig en gemakkelijk met de beste QR-code generator software, en u kunt dit gratis doen. Leer meer over dit uitstekende digitale hulpmiddel in dit artikel.

Hoe een QR-code voor Google Maps te genereren

 1. Ga naar een dynamische QR-code generator online
 2. Selecteer de URL-categorie en plak uw Google Maps-link
 3. Genereer uw QR-code als een dynamische QR in plaats van statisch
 4. Personaliseer uw QR-code om deze aantrekkelijk te maken
 5. Test om eventuele misleidingen te voorkomen
 6. Download en zet het avontuur voort

Wat is een Google Maps QR-code?

Deze QR-code oplossing kan worden gebruikt om plaatsen te lokaliseren van hotel tour aanbevelingen en kan worden gescand of geopend met behulp van smartphone-apparaten in een foto-modus of QR-code lezer applicaties.

Hoe krijgt u uw Google Maps-link?

Net als bij elke QR-code oplossing die het gebruik van URL’s inhoudt, is de eerste stap die elke QR-code enthousiasteling doet, het verkrijgen van de Google Map-link van de locatie die u wilt delen. Hier volgen 4 eenvoudige stappen die u kunt volgen.

 1. Open Google Maps op uw telefoon of desktop en zoek naar de plaats waar u naartoe wilt
 2. Selecteer het veld “Link kopiëren” en ga verder met het maken van uw QR-code

Hoe maak je een QR-code voor Google Maps in 6 eenvoudige stappen

 1. Ga naar de beste QR-code generator
 2. Selecteer de URL-categorie en plak uw Google Maps-link
 3. Genereer uw QR-code als een dynamische in plaats van statische
 4. Personaliseer uw QR-code
 5. Test om eventuele misleidingen te voorkomen
 6. Download en zet het avontuur voort

Waarom zou u voor dynamische QR-code voor Google Maps gaan?

Hier zijn 5 opmerkelijke redenen waarom u dynamisch zou moeten gaan.

 1. Bewerkbaar
 2. Traceerbaar
 3. Visueel aantrekkelijk
 4. Vermijd reisfouten
 5. Geweldig voor langdurig gebruik

Hoe gebruik je een QR-code voor Google Maps

Als u een ondernemer bent in diverse velden in de bedrijfsindustrie, hier zijn 5 geweldige gebruikscases van een QR-code voor Google Maps die u kunt volgen.

 1. Restaurants en foodtrucks
 2. Toerisme
 3. Hotelrondleidingen
 4. Onroerend goed bezoeken
 5. Evenementenlocaties

Voordelen van QR-code voor Google Maps

Hier zijn 5 opmerkelijke voordelen waar u het mee eens kunt zijn.

 1. Gemakkelijk en handig in gebruik
 2. Licht in de zak
 3. Gemakkelijk te delen met vrienden of klanten
 4. Optimaliseert mobiele kaartweergave-ervaring
 5. Leidt u naar de locatie van de plaats

Maak een QR-code voor Google Maps voor uw bedrijfslocatie

Het creëren van een Google Maps QR-code voor uw bedrijfslocatie is een geweldige manier om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten en het voor klanten gemakkelijker te maken om uw bedrijf te vinden. Als QR-codes op grote schaal worden gebruikt in elk mogelijk veld, wordt ook het gebruik ervan in het inbedden van een Google Maps-locatie in een van zijn gebruiktegevallen niet achterblijft.

Hoe maak je een Google Maps QR-code voor je bedrijf?

Volg deze eenvoudige stappen om een QR-code voor je bedrijfslocatie te maken:

 1. Ga naar een online QR-codegenerator: Er zijn verschillende gratis en betaalde QR-codegeneratoren beschikbaar. Kies er een die bij je behoeften past.

 2. Kies ‘URL’ als type QR-code: Dit type QR-code kan naar elke website of webpagina linken, inclusief Google Maps locaties.

 3. Voer de URL van je Google Maps locatie in: Om deze URL te verkrijgen, zoek je je bedrijfslocatie op Google Maps, klik je op ‘Delen’ en dan op ‘Link kopiëren’.

 4. Klik op ‘Maak QR-code’: De meeste QR-codegeneratoren bieden je de mogelijkheid om de QR-code te personaliseren door kleuren en vormen te kiezen, en zelfs je bedrijfslogo toe te voegen.

 5. Test de QR-code: Voordat je de QR-code downloadt en deelt, moet je deze testen met een QR-codelezer om ervoor te zorgen dat deze correct werkt en naar de juiste locatie leidt.

 6. Download de QR-code: Na het testen, download de QR-code en gebruik deze in je marketingmateriaal, zoals visitekaartjes, flyers, posters, en zelfs je website.

Voila! Nu heb je een QR-code die klanten direct naar je bedrijfslocatie op Google Maps leidt.

Google Maps QR-codes zijn een uitstekende tool voor bedrijven om hun locatie gemakkelijker te delen en klanten te helpen hun weg te vinden. Door een Google Maps QR-code op je marketingmateriaal te plaatsen, maak je het voor potentiële klanten gemakkelijker om je te vinden en hun bezoek aan je bedrijf te plannen.

De sleutel tot het succesvol gebruik van deze tool is ervoor te zorgen dat je QR-code altijd up-to-date is, vooral als je bedrijf verhuist. Dankzij de dynamische QR-codes kun je de link die je QR-code volgt op elk moment wijzigen zonder de QR-code zelf te moeten wijzigen, wat tijd en middelen bespaart.

Nu is het jouw beurt om deze krachtige tool te gebruiken en te genieten van de voordelen van een Google Maps QR-code voor je bedrijf!

Over Ons

Bij Lokaal in Beeld combineren we innovatief webdesign met effectieve marketingstrategieën om lokale bedrijven te helpen groeien en online zichtbaarheid te vergroten.

Wacht niet langer!
Neem nu contact op met Lokaal in Beeld en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.