Instellen van de Offerte Aanvragen Knop in Google Mijn Bedrijf

Het Proces van het Instellen van de Offerte Aanvragen Knop in Google Mijn Bedrijf

Uw bedrijf naar de top tillen op Google begint met het kennen van de kneepjes van het vak. Een zo’n handigheid is het integreren van de ‘Offerte Aanvragen’ knop in uw Google Mijn Bedrijf-profiel. Deze knop geeft potentiële klanten de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit Google een offerte bij uw bedrijf aan te vragen. Dit scheelt niet alleen tijd, maar verhoogt ook de kans op conversie.

Het Belang van Google Mijn Bedrijf

Voordat we in het proces duiken van het instellen van de ‘Offerte Aanvragen’ knop, is het van belang om te begrijpen waarom Google Mijn Bedrijf (GMB) een onmisbaar instrument is voor uw bedrijf. GMB helpt uw onderneming op te vallen in de zoekresultaten, vergemakkelijkt interactie met potentiële klanten en biedt belangrijke inzichten in hoe klanten uw bedrijf online vinden en ermee omgaan.

Hoe de ‘Offerte Aanvragen’ Knop in te Stellen in Zes Stappen

Het instellen van de ‘Offerte Aanvragen’ knop in Google Mijn Bedrijf is een relatief eenvoudig proces. Hieronder volgen zes stappen om u hierbij te helpen:

  1. Bezoek de Google Mijn Bedrijf website.
  2. Selecteer het bedrijf waarvoor u de ‘Offerte Aanvragen’ knop wilt activeren.
  3. Klik in het linkermenu op ‘Berichten’.
  4. Schakel de ‘Berichtenfunctie’ in.
  5. Download de Google Mijn Bedrijf app en log in met het juiste Google-account.
  6. Geduld is een schone zaak! Het kan even duren voordat Google de knop activeert.

De Voordelen van de ‘Offerte Aanvragen’ Knop

Met de ‘Offerte Aanvragen’ knop kunnen klanten u rechtstreeks een bericht sturen via Google of Google Mijn Bedrijf. Dit maakt de communicatie met uw doelgroep laagdrempeliger en efficiënter. Bovendien valt uw GMB-profiel meer op dankzij de prominente blauwe knop.

Tenslotte, de ‘Offerte Aanvragen’ knop kan fungeren als een tussenoplossing als u nog geen (goede) website heeft. Echter, we raden altijd aan om een professionele website te hebben om uw online aanwezigheid te versterken.

Wij bij Lokaal in Beeld zijn toegewijd om u te helpen uw online zichtbaarheid te verhogen en uw conversieratio te verbeteren. Ontdek de voordelen van onze diensten en begin vandaag nog met het optimaliseren van uw Google Mijn Bedrijf profiel!

Over Ons

Bij Lokaal in Beeld combineren we innovatief webdesign met effectieve marketingstrategieën om lokale bedrijven te helpen groeien en online zichtbaarheid te vergroten.

Wacht niet langer!
Neem nu contact op met Lokaal in Beeld en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.