Bedrijfsbeoordelingen van Toeristen

Hoe u Meer Lokale Bedrijfsbeoordelingen van Toeristen Kunt Krijgen

Het vinden van de meest effectieve manier om toeristen uw lokale bedrijf te laten beoordelen zal u belonen met betere lokale zoekresultaten, een overtuigende reputatie, en een lucratieve opwaartse trend in transacties.

De kracht van reviews

Laten we eerlijk zijn: in een wereld waar online aanwezigheid alles is, zijn reviews cruciaal. Ze geven ons bedrijf een boost, helpen ons onze diensten te verbeteren en trekken nieuwe klanten aan. Dus, hoe krijgen we meer van deze waardevolle beoordelingen van toeristen? Hier zijn enkele tips om u te helpen.

Onderzoeksresultaten: Hoeveel beoordelingen schrijven toeristen?

Uit een recente enquête bleek dat 37,5% van de mensen minstens 1-3 beoordelingen schrijft als gevolg van een reis, en dat 13,8% zelfs meer plezier vindt in het schrijven van maar liefst 4-6 beoordelingen. Degenen die evenveel beoordelingen schrijven als 7-10 zijn inderdaad prijzenswaardige supporters van lokale bedrijven. Alles bij elkaar schrijft 52,6% van de toeristen ten minste enkele beoordelingen.

Echter, bijna de helft (47,5%) van de vakantiegangers en toeristen schrijft geen beoordelingen over hun ervaringen op reis of in het buitenland. Dit is slecht nieuws, vanwege de verloren kans die dit betekent voor lokale merken.

Waarom schrijven toeristen geen beoordelingen?

Uit de statistieken blijkt dat de belangrijkste reden waarom bezoekers van uw stad u niet beoordelen tijdens hun reis of wanneer ze weer thuis zijn, vergeetachtigheid is. Bijna 40% van de respondenten vergeet simpelweg om u een beoordeling te schrijven als ze vrije tijd hebben.

Een goede strategie om beoordelingen te winnen van voorbijgangers is om hun telefoonnummer of e-mailadres te noteren op het moment van de dienst en hen te herinneren. Maar wanneer moet u dat doen?

Wanneer beoordelingsverzoeken te sturen

Recent onderzoek suggereert dat u het beste beoordelingsverzoeken kunt sturen tussen 9-14 dagen na de transactie. Deze tijdspanne geeft bezoekers een herstelperiode, waarna ze ook in het vergeetachtige territorium zullen belanden. Uw verzoek in deze periode kan precies zijn wat nodig is om de klant te herinneren en hen uit te nodigen om de goede herinneringen die ze hebben gemaakt op hun reis op te halen door ze in reviewformaat te schrijven.

Tips voor het verdienen van toeristenbeoordelingen

Naast het experimenteren met uw verzoek tijdlijnen, kunt u de volgende tips proberen om het aantal beoordelingen dat uw bedrijf ontvangt te maximaliseren:

  • Streef naar uitstekende klantenservice. 63% van de reviewers nemen de tijd om beoordelingen te geven om waardering te tonen voor bedrijven die goed voor hen zorgen.
  • Reageer op al uw beoordelingen. De #3 reden waarom mensen geen beoordelingen schrijven (zoals hierboven getoond) is dat ze niet geloven dat het bedrijf genoeg zal geven om hun sentiment te lezen. Geef aan dat u veel geeft door oprecht te reageren op wat andere klanten hebben geschreven.
  • Gebruik de ruimte in uw fysieke pand om duidelijk te maken dat u beoordelingen wilt. Ramen, binnen- en buitenmuren, balies, tafels, nachtkastjes, planken, hekken, bedrijfsvoertuigen en andere oppervlakken kunnen allemaal plaatsen zijn waar u een groot of klein bord plaatst dat zegt: “Help ons groeien. Laat een beoordeling achter!”
  • Vraag om een beoordeling. Of het nu aan het einde van de transactie is, via een volg-e-mail, of via een bericht op uw bonnen of visitekaartjes, een vriendelijke vraag om een beoordeling kan soms net de motivatie zijn die uw klanten nodig hebben om er een te schrijven.
  • Gebruik sociale media. Promoot het achterlaten van een beoordeling op uw social media kanalen, en als het mogelijk is, overweeg dan om een incentive of beloning aan te bieden aan klanten die een beoordeling achterlaten.
  • Start een e-mailcampagne. Als u de e-mailadressen van uw klanten heeft, kunt u een periodieke e-mailcampagne starten waarin u hen aanmoedigt om een beoordeling achter te laten. Zorg ervoor dat u een directe link naar de beoordelingspagina opneemt om het voor hen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Elke beoordeling van een toerist is een kans om uw bedrijf te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van uw klanten. Zorg er dus voor dat u deze kansen niet onbenut laat. Bovenal, luister naar wat uw klanten te zeggen hebben, en toon uw waardering voor hun feedback.

Over Ons

Bij Lokaal in Beeld combineren we innovatief webdesign met effectieve marketingstrategieën om lokale bedrijven te helpen groeien en online zichtbaarheid te vergroten.

Wacht niet langer!
Neem nu contact op met Lokaal in Beeld en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.