Contact opnemen met Google Bedrijfsprofiel Support: 3 eenvoudige manieren om Google te bereiken

Inleiding

In dit artikel bespreken we de 3 eenvoudigste manieren om contact op te nemen met Google Bedrijfsprofiel Support. Google maakt het niet altijd gemakkelijk om hun supportkanalen te vinden! Ontvang hulp voor uw Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) van SEO-experts.

Inhoudsopgave

  1. Contactformulier
  2. Sociale media
  3. Google Bedrijfsprofiel Forum

Contactformulier

Begin altijd met het invullen van dit contactformulier, want dit is de meest directe manier om contact op te nemen met Google Bedrijfsprofiel Support. Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u de mogelijkheid om Google te contacteren via e-mail, en soms tonen ze ook chatondersteuning of telefonische ondersteuning. Als u deze opties krijgt, raden wij u ten zeerste aan om chatondersteuning boven telefonische ondersteuning te kiezen.

Vaak ontvangt u na het invullen van het formulier een e-mail met een standaardantwoord. Als u niet reageert op de e-mail, krijgt u geen hulp.

Sociale media

Als u problemen ondervindt met een ondersteuningsaanvraag, kunt u op twee andere plaatsen terecht voor hulp. Gebruik deze opties alleen als u al contact heeft opgenomen met Google via het contactformulier, maar niet de gewenste oplossing krijgt.

  1. Neem contact op met Google Bedrijfsprofiel klantenservice via Facebook door een bericht op hun tijdlijn te plaatsen of de pagina rechtstreeks een bericht te sturen.

  2. Stuur een tweet naar Google Bedrijfsprofiel op Twitter.

Verwacht binnen 24-48 uur (alleen van maandag tot en met vrijdag) een reactie van het klantenserviceteam. Tijdens drukke periodes kan het voorkomen dat het klantenserviceteam van sociale media achterloopt en reactietijden langer dan een week duren.

Google Bedrijfsprofiel Forum

Hoewel u niet rechtstreeks met een medewerker van Google kunt praten op het forum, kunt u wel advies krijgen van Google Product Experts die de mogelijkheid hebben om problemen indien nodig te escaleren. Het Google Bedrijfsprofiel Forum wordt voornamelijk ondersteund en beheerd door een groep Product Experts die problemen en zaken kunnen doorsturen naar Google. U kunt hier een lijst vinden van de huidige Product Experts.

Het is het beste om een bericht te plaatsen op het forum als u feedback wilt over een specifiek probleem, iets vreemds ziet dat mogelijk een bug is, of verduidelijking nodig heeft over een bepaald beleid. Voor problemen met betrekking tot spam moet u het Redressal Form gebruiken.

Enkele snelkoppelingen naar verschillende Google Bedrijfsprofiel klantenservice supportfora:

Neem contact op met onze Google Bedrijfsprofiel SEO-experts bij Lokaal in Beeld

We hopen dat dit overzicht van de beste manieren om contact op te nemen met Google Bedrijfsprofiel klantenservice voor ondersteuning nuttig is. Als u een lokaal bedrijf bent dat hulp nodig heeft bij het verbeteren van uw zichtbaarheid op Google in de 3-pack of organische zoekresultaten, kunnen wij u helpen. Bij Lokaal in Beeld bieden wij SEO-audits, advies en maandelijkse lokale SEO-diensten aan. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Over Ons

Bij Lokaal in Beeld combineren we innovatief webdesign met effectieve marketingstrategieën om lokale bedrijven te helpen groeien en online zichtbaarheid te vergroten.

Wacht niet langer!
Neem nu contact op met Lokaal in Beeld en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.