Google Mijn Bedrijf Coworking Kantoren

Zijn Co-working Kantoren In Aanmerking Voor Google Mijn Bedrijf Vermeldingen?

Co-working kantoren zijn al meer dan tien jaar wereldwijd aanwezig, en de toenemende vragen hierover in forums zoals Moz Q&A en elders, tonen aan hun groeiende populariteit bij start-ups en bureaus. De vraag die bij iedereen opduikt is: voldoen co-working locaties aan de officiële richtlijnen voor het vertegenwoordigen van uw bedrijf op Google?

Wat Zegt Google?

Google is niet altijd volledig transparant in hun richtlijnen, maar het is wel de moeite waard om deze te bestuderen. Het is belangrijk om te weten dat virtuele kantoren, die een postadres bieden dat niet fysiek wordt bezet door de koper, niet aan de Google-richtlijnen voldoen. Dit in tegenstelling tot co-working kantoren, die fysiek worden bezet door professionals tijdens de vermelde bedrijfsuren. Mits correct gebruikt, kunnen co-working ruimtes in aanmerking komen voor Google Mijn Bedrijf.

10 Tips Voor Lokale SEO Succes Met Co-working Kantoren

De afgelopen tien jaar zijn co-working ruimtes overal ter wereld opgedoken. Ze kunnen een goede oplossing zijn voor verschillende groepen mensen en situaties. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat uw lokale zoekmarketinginspanningen niet worden belemmerd door de co-working ruimte die u kiest? Hier zijn tien tips om rekening mee te houden:

  1. Fysieke aanwezigheid: U moet fysiek de ruimte bezetten. Elk ander scenario herroept de geschiktheid.
  2. Postontvangst: U moet post kunnen ontvangen op de co-working ruimte of u zult uw Google Mijn Bedrijf verificatiepostkaart niet kunnen ontvangen.
  3. Eigen telefoonnummer: Veel co-working ruimtes hebben een centrale receptioniste die oproepen en berichten aanneemt. Het is beter om uw eigen telefoonnummer op uw website en citaten te vermelden – een nummer dat direct met u in verbinding staat.
  4. Werkuren: Uw Google Mijn Bedrijf vermelding moet de uren weerspiegelen dat u daadwerkelijk op kantoor bent.
  5. Zakelijk model: Als u zelden of nooit klanten op kantoor ontmoet, maar voornamelijk vanuit de co-working ruimte naar hun locaties gaat, moet uw adres in het Google Mijn Bedrijf-dashboard verborgen zijn om aan de Google-richtlijnen te voldoen.
  6. Geen neppe suite nummers: Tenzij u een permanent, toegewezen suite nummer op kantoor hebt, vermeld dan gewoon het hoofdkantooradres op uw website en alle citaten.
  7. Enkele bedrijfsvermelding: Zelfs een co-working locatie bent met meerdere andere bedrijven, moet er slechts één vermelding per bedrijf zijn. Vermijd dubbele vermeldingen.
  8. Lokale telefoonnummers: Vermijd 0800-nummers. Gebruik in plaats daarvan een lokaal telefoonnummer om de lokale relevantie te versterken.
  9. SEO Audits: Houd regelmatig audits van uw lokale SEO om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier wordt weergegeven en dat er geen inconsistente vermeldingen zijn.
  10. Google Recensies: Vraag uw klanten om recensies over uw bedrijf te schrijven op Google. Deze recensies kunnen uw positie in de lokale zoekresultaten verbeteren.

Deze tips zullen u helpen om uw bedrijf succesvol te vertegenwoordigen in co-working ruimtes en tegelijkertijd te voldoen aan de richtlijnen van Google. Onthoud dat elk bedrijf uniek is en dat het belangrijk is om de best practices te volgen die het beste passen bij uw bedrijf.

Conclusie

Het succesvol navigeren in de complexe wereld van Google Mijn Bedrijf vermeldingen voor co-working ruimtes kan een uitdaging zijn. Maar met zorgvuldige aandacht voor de richtlijnen van Google en het volgen van de bovenstaande tips, kunt u uw bedrijf succesvol op de kaart zetten en de voordelen van lokale SEO maximaliseren.

Uw Google Mijn Bedrijf Uitbesteden? Doe het Nu!

Zet de stap naar succes. Besteed uw Google Mijn Bedrijf vandaag nog uit aan onze deskundigen en zie uw bedrijf groeien!

Over Ons

Bij Lokaal in Beeld combineren we innovatief webdesign met effectieve marketingstrategieën om lokale bedrijven te helpen groeien en online zichtbaarheid te vergroten.

Wacht niet langer!
Neem nu contact op met Lokaal in Beeld en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.